ТЕКОВНИ СТУДЕНТИ

 

 

IATA МЕЃУНАРОДНА ОБУКА ЗА КАДРИ ВО ТУРИСТИЧКАТА ИНДУСТРИЈА НА ФТУ-ОХРИД ВО СОРАБОТКА СО САВАНА ТРАВЕЛ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ТЕРМИНИ ЗА ОБУКА: МАРТ И СЕПТЕМВРИ 2015

 

Формулар за пријавување тука ...

Програма IATA тука ...

 

 

 

ЛИСТА НА ЕКСТЕРНИ И ИНТЕРНИ ПРЕДМЕТИ ОД ДРЖАВНАТА МАТУРА
ОПРЕДЕЛЕНИ ОД ЕДИНИЦИТЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ