ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Зоран Тунтев
Вонреден професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.123
Моб. + 389 70 261 301
Факс. +389 46 262 147
E-mail: germanoff@visitohrid.com.mk
 
Приемно време:
- Понеделник 10-12 ч
- Вторник 10-12 ч
 
 
Биографија...
 

 

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading