ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Сашо Коруновски
Редовен професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.136
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: saso.korunovski@uklo.edu.mk
 
Приемно време:
- Понеделник 13-15 ч
- Четврток 03-15 ч
 
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading