ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Пере Аслимоски
Редовен професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.137
Моб. + 389 71 360 609
Факс. +389 46 262 147
E-mail: pereftu@hotmail.com
 
Приемно време:
- Четврток 12:00-14:00 ч
 
Предавања: Четврток од 09:00 ч
Консултации со претходно договарање:
Вторник и Петок

Биографија...

 

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading