ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Науме Мариноски
Редовен професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.126
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: naumemarinoski@yahoo.com
naume.marinoski@uklo.edu.mk
 
Приемно време:
- Понеделник 08-10 ч
- Петок 08-10 ч
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading