ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Мирјана Секуловска
Редовен професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.121
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: mirjana.sekulovska@uklo.edu.mk
 
Приемно време:
- Понеделник 12-14 ч
- Вторник 12-14 ч
 
 

Биографија...

   
1. Материјали МИС Прв Колоквиум 2012  
2. Материјали МИС Втор Колоквиум 2012
3. Материјали Информатика Колоквиум 2012
4. Презентација МАРнет
5. Презентација Судски информациски систем
6. Презентација Амадеус
7. Презентација Е таблет мени
8. Логистички системи
4.Материјали Втор циклус Предмет: Е-бизнис Насока БФК
5.Материјали Втор циклус Предмет: Е-бизнис Насока Туризам

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading