ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Лариса Василеска
Асистент
 
Teл. +389 46 262 147 лок.117
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: larisatia@yahoo.com
 
Приемно време:
- Вторник 12-14 ч
- Четврток 10-12 ч
- Петок 10-12 ч
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading