ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Иванка Нестороска
Вонреден професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.133
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: inestoroska@yahoo.com
ivanka.nestoroska@uklo.edu.mk
 
Приемно време:
Додипломски
- Понеделник 11-13 ч
- Среда 09 -11 ч
Последипломски
- Понеделник 11-13 ч
 

Биографија МК

CV - EN

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading