ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Габриела Ракичевиќ
Редовен професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.116
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: gabrielarakic@yahoo.co.uk
 
Приемно време:
- Понеделник 10-12 ч
- Вторник 10-12 ч
 
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading