ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Деса Косаркоска
Редовен професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.140
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: desa_ftu@yahoo.com
 
Приемно време:
Додипломски
- Вторник 10-12 ч
- Четврток 11-12 ч
Последипломски
- Понеделник 10-12 ч
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading