ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Братислав Милошевиќ
Вонреден Професор
 
Teл. +389 46 262 147 лок.110
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: bratislavmilosevic@yahoo.com
 
Приемно време:
Додипломски
- Вторник 10-12 ч
- Петок 10-12 ч
Последипломски
- Петок 12-14 ч

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading