ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Ангела Василеска
Доцент
 
Teл. +389 46 262 147 лок.117
Моб. + 389 70 232 043
Факс. +389 46 262 147
E-mail: avasileska@yahoo.com
 
Приемно време:
- Понеделник 14-16 ч
- Среда 12-14 ч
 
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading