ОРГАНИЗАЦИЈА
АКРЕДИТАЦИИ
АКТИ
ИНСИГНИИ
СОРАБОТКА
АДМИНИСТРАЦИЈА
ФОТОГАЛЕРИЈА
 
  д-р Александар Трајков
Доцент
 
Teл. +389 46 262 147 лок.135
Моб. + 389 7
Факс. +389 46 262 147
E-mail: taleksandar21@yahoo.com
aleksandar.trajkov@uklo.edu.mk
Приемно време:
- Понеделник 12-14 ч
- Среда 10-12 ч
 
 
 

Биографија...

 

MON
Tempus
Erasmus
   
Loading